Isolering med papiruld fra CBI

Suveræn isolering med masser af fordele!

​Algebehandling af tag

FRA KUN 700 kr.

Papirisolering: Isolering med papiruld fra Knauf

Kunne du tænke dig at få dit hus isoleret med et bæredygtigt isoleringsmateriale? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Nordvest Ejendomsservice finder du en certificeret papirisolatør ved CBI Danmark.

Vi anvender derfor CBI papirisolering, der produceres af en af Europas ledende producenter af isolering med papiruld, og som er et af landets bedste papirisoleringsprodukter med en isoleringsværdi lambda 39 og en brændværdi på B-S2-DO.

Med papirisolering kan huset ånde

En af grundene til at være kritisk med en traditionel mineralløsning ved loftsisolering er plastdamp-spærren, som er en nødvendighed ved netop mineraluld, da det ikke kan håndtere fugten fra husets beboere og ej heller den kondens, der dannes ved temperatur- og luftfugtighedsforskelle.​

Det skal efter vores mening være slut med at pakke danskernes huse ind i en plastikpose og så derefter rense luften mekanisk. 

Så hvis du kunne tænke dig at sikre dit hus en lang levetid, og samtidig undgå problemer med et dårligt indeklima, så bør du vælge isolering med papiruld og diffusionsåbne dampbremser, hvilket vi naturligvis kan tilbyde.

Kontakt os og hør mere om isolering med papiruld

Kunne du tænke dig at høre mere om fordelene ved isolering med papiruld, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at indhente et skræddersyet og uforpligtende tilbud på lige netop den papirisolering, som du har behov for, så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Vi har stor erfaring inden for vores fag, og du er garanteret professionelt udført isoleringsarbejde af en certificeret isolatør med et bæredygtigt isoleringsmateriale, når du vælger at lade os varetage din opgave.​

​Kontakt os for et tilbud

Ring på telefonen eller udfyld nedenstående formular, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hvem er vi

​Nordvest Ejendomsservice

CVR: 21915130

Find vej

Storegade 6C, 7790 Thyholm

Find vej med Google Map

Kontakt os