Isolering med papiruld fra CBI

Suveræn isolering med masser af fordele!

​Algebehandling af tag

FRA KUN 700 kr.

Hulmursisolering udføres af certificeret isolatør​

​Kunne du tænke dig at få udført en hulmursisolering af din bygning, og leder du efter en certificeret isolatør, der kan varetage isoleringsarbejdet? Så står vi hos Nordvest Ejendomsservice klar til at hjælpe dig.

Vi er certificeret papirisolatør ved CBI Danmark, og vi anvender dermed det bæredygtige isoleringsmateriale papiruld fra Knauf. Her er der tale om et isoleringsprodukt, der bliver produceret af en af de ledende isoleringsproducenter i Europa, og du får et af de bedste produkter i landet til isolering med en brændværdi på B-S2-DO og en isoleringsværdi lambda 39.

Mindsk din egen CO2-udledning med en hulmursisolering

Med en hulmursisolering af din bolig har du mulighed for at mindske dit personlige CO2-aftryk betydeligt hvert eneste år. 

​Det betyder, at du både er med til at gøre en aktiv forskel for miljøet, samtidig med at du også har mulighed for at opnå store besparelser på din varmeregning, fordi du med en hulmursisolering også vil opnå en bedre isolering, og dermed vil du kunne holde bedre på varmen i din bolig.

Kontakt os og hør mere eller indhent et tilbud på isolering af hulmur

Har du nogle spørgsmål omkring hulmursisolering, kunne du tænke dig at høre mere om fordelene for både miljøet og din pengepung ved denne isoleringsform, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på isolering af din hulmur? Så hører vi meget gerne fra dig.

Vi står klar til at besvare enhver henvendelse, ligesom vi også gerne udarbejder et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd kan vide, hvor meget isoleringsarbejdet vil komme til at koste dig.

​Kontakt os for et tilbud

Ring på telefonen eller udfyld nedenstående formular, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hvem er vi

​Nordvest Ejendomsservice

CVR: 21915130

Find vej

Storegade 6C, 7790 Thyholm

Find vej med Google Map

Kontakt os